Verdrievoudig je inzet tijdens de Derby der Lage Landen

Zondagavond om 20.45 uur strijden Nederland en België voor een plaatsje in de Final 4 van de Nations League. Voor de bezoekers belooft het echter een aartsmoeilijke opdracht te worden. De ploeg van Roberto Martínez moet immers met minstens drie goals verschil winnen om alsnog door te stoten. Het ideale recept voor een spektakelstuk?

Na vijf speeldagen bedraagt het verschil tussen Nederland (13) en België (10) drie punten. Dat kloofje is te wijten aan de knappe 1-4 zege van Oranje in het Koning Boudewijnstadion. De Belgen zijn dan ook op revanche belust om het in de Johan Cruijff ArenA beter te doen.

Zo schittert Kevin De Bruyne ook bij de nationale ploeg als nooit tevoren en kent de bewijsdrang van Eden Hazard geen grenzen. De aanvaller wil immers koste wat het kost laten zien dat hij nog niet moet worden afgeschreven bij Real Madrid. In aanloop naar de Derby der Lage Landen wonnen de Belgen met 2-1 van Wales na doelpunten van De Bruyne en Batshuayi.

“Dat hebben jullie toch ook gezien?!”

Als goede test voor het WK in Qatar ziet Louis van Gaal een bende geënerveerde Belgen graag komen. Op de persconferentie na de heenmatch liet hij enkele rake opmerkingen optekenen. “Wij hebben België geanalyseerd en zagen dat ze veel minder druk op de bal geven dan Nederland. Dat hebben jullie toch ook gezien?!”, verzorgde Van Gaal in zijn gekende stijl de show.

“De Belgen hadden er moeite mee dat we veel druk naar voren gaven”, spaarde de Nederlandse bondscoach zijn kritiek voor collega Martínez niet. “En dan hadden we ook nog de scheidsrechter tegen. Het was ongelooflijk: hij floot iedere keer af als Timber nog maar even de bal afpakte. Of Frenkie de Jong! Die zou nog geen vlieg kwaad doen!”

De hamvraag is nu welk vervolg de opmerkelijke 1-4 overwinning zal krijgen in Amsterdam. Verwijst België de blamage in Brussel naar de prullenbak? Of zadelt Nederland de Belgen opnieuw op met een hoofd vol twijfels? Volgens bookmaker betFIRST is Nederland aan 2,60 favoriet. Een gelijkspel levert 3,70 keer je inleg op en een zege van België krijgt een quotering van 2,85.

Boosted odds voor Nederland - België

betFIRST maakt van deze speciale wedstrijd gebruik om de spanning nog een beetje extra op te drijven. Zo pakt de bookmaker uit met onderstaande vier exclusieve verhoogde noteringen:

  • Eden Hazard scoort & beide teams scoren @ 5,00
  • Meer dan 1,5 goals in de eerste helft & de wedstrijd eindigt op een draw @ 14
  • België wint of speelt gelijk & België meer dan 6,5 team corners @ 6,25
  • Kevin De Bruyne scoort & België scoort in beide helften @ 7,50

Omdat het tegen Wales echt opviel in welke mate Hazard naar een doelpunt zocht, zie ik vooral value in de eerste verhoogde notering. Voorts verwacht ik langs beide kanten minstens één doelpunt.

Betfirst Boosted Odds Voor Nederland Belgie

Wedtip: Meer dan 3,5 goals @ 2,90 bij betFIRST – 1 unit

Tot slot heeft The Stig nog een mooie tip voor de Betmanbegins community in petto. “De scherpe uitspraken van King Louis zijn in Brussel niet in dovemansoren gevallen. Ik verwacht dan ook geprikkelde Belgen die er alles aan zullen doen om zondag aan het langste eind te trekken.”

“Als gevolg daarvan voorspel ik een handvol goals. De doelpuntenproductie bij beide landen is immers prima en dat hoeft ook niet te verwonderen met ronkende namen als De Bruyne, Batshuayi, Hazard, Bergwijn, Gakpo en Janssen. Scoren doen Nederland en België quasi altijd, maar ook aan de overkant vliegt er vaker wel dan niet een bal tegen de touwen. Gezien de offensieve weelde en de defensieve kwetsbaarheden ga ik voor meer dan 3,5 goals aan een aantrekkelijke notering van 2,90. Zo kunnen we onze inzet bijna verdrievoudigen.”

“Bijkomend aspect voor deze voorspelling is dat betFIRST op het moment van schrijven met een notering van 2,90 een stuk hoger zit dan de 2,64 van Pinnacle. Als we de winstmarge van de bookmaker mee in rekening nemen, bieden odds van 2,90 nog steeds mooie value”, besluit The Stig.

Nederland Belgie Wedtip
Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross