Unibet is terug en pakt meteen uit met stunt van formaat

Na 10 lange maanden is Unibet terug van weggeweest. De geliefkoosde bookmaker van sportweddend Nederland was een tijdlang niet beschikbaar, maar sinds het verkrijgen van een licentie van de Kansspelautoriteit heropent Unibet zijn deuren. Om dat te vieren pakt de aanbieder van sportweddenschappen uit met een geweldige actie.

Om zijn terugkeer kracht bij te zetten, worden er kosten noch moeite gespaard bij Unibet. Zo heeft de bookmaker een waanzinnige promotie op winst voor Max Verstappen voor zijn nieuwe spelers in petto. Je krijgt maar liefst 50 keer je inzet uitbetaald als de coureur van Red Bull straks de GP van Frankrijk wint. Dat klinkt uiteraard als muziek in de oren als je weet dat onze landgenoot dé absolute favoriet is om dit weekend aan het langste eind te trekken.

Maximale beloning

Wie in Nederland woont en deze uitbetaling van 50 keer zijn inzet niet aan zich voorbij wil laten gaan, kan op onderstaande wijze aan de slag:

  • Maak een account aan bij Unibet via deze link
  • Doe een eerste storting
  • Navigeer via het tabje Formule 1 naar winst voor de GP van Frankrijk en zet 1 euro in op Max Verstappen
  • Vink bij het inzetten de ‘Uniboost’ van Max aan en sluit zo je weddenschap af

(lees verder onder de afbeelding)

Max Verstappen Wint De Gp Van Frankrijk Boost Van 220 Naar 50

Waarom Unibet?

Elke serieuze voetbalgokker had vóór de regulering van de kansspelen in Nederland een account bij Unibet. Het was de grootste en bekendste bookmaker van ons land en de (tijdelijke) sluiting was dan ook een serieuze kaakslag voor alle fanatieke spelers. Naar verluidt werden toen zelfs de helft van alle inzetten door Nederlandse spelers op Unibet geplaatst.

Maar Unibet is bij deze dus terug en dat nieuws tovert bij velen een glimlach op het gezicht. Eerst en vooral omdat de bookmaker over een erg uitgebreid wedaanbod beschikt. Hierin durven concurrenten immers wel eens tekort te schieten. Een ander voordeel zijn de odds die gemiddeld erg hoog zijn. Dat er geregeld free bets en profit boosts voor bestaande klanten zijn, maakt het er alleen maar beter op. En tot slot zijn Nederlandse spelers ook verlekkerd op de razendsnelle uitbetalingen die gehanteerd worden.

(deze promotie is enkel geldig voor Nederlanders die 24+ zijn)

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross