Tenniskenner Julian selecteert handvol value weddenschappen voor de US Open

De US Open. De vierde en laatste Grand Slam van 2022 op het hardcourt van Flushing Meadows. Vanaf maandag 29 augustus kunnen we ons opmaken voor een geweldig toernooi waarbij bijna alle toppers te bewonderen zullen zijn. Er is echter één opvallende afwezige. Novak Djokovic mag, doordat hij niet gevaccineerd is tegen COVID-19, niet deelnemen aan het grandslamtoernooi. Daarnaast is het waarschijnlijk dat dit het laatste grote toernooi van Serena Williams wordt.

Het herentoernooi

BetFIRST speelt met een aantal originele weddenschappen in op het tennisgeweld van de US Open. Allereerst zijn er de potentiële winnaars. De top 5 favorieten voor winst van het toernooi zijn Daniil Medvedev (3.25), Rafael Nadal (5.00), Carlos Alcaraz (6.50) én Nick Kyrgios (10.00). Wordt het dit keer dan toch het enfant terrible Kyrgios die er met een Grand Slam vandoor gaat? Afgelopen maand schopte het 27-jarige Australische woelwater het nog tot de Wimbledon-finale, waarin hij van Djokovic verloor. Kyrgios maakt momenteel het beste jaar uit zijn carrière door en een solo Grand Slam zou een absolute kroon op zijn carrière zijn. Bookmaker Pinnacle – dat doorgaans de meest efficiënte odds van alle aanbieders van sportweddenschappen heeft – plakt een notering van 7.28 op een eindoverwinning van Kyrgios. Odds van 10 die hier aangeboden worden door betFIRST zijn dan ook te mooi om te laten liggen. Houd je inzet evenwel beperkt tot één unit van je bankroll.

Us Open Mannen Odds Op Eindwinst

Het damestoernooi

Bij de dames is het Iga Swiatek die de lijst aanvoert met odds van 5.00 voor een eindoverwinning van de Poolse. Aangezien Pinnacle op het moment van schrijven een notering van 4.15 aanbiedt voor een eindzege van Swiatek, valt er ook hier value te rapen. Hetzelfde geldt voor onder meer een sportweddenschap op Cori Gauff aan 17 (Pinnacle: 11.91), Elena Rybakina aan 21 (Pinnacle: 14.20) en Jessica Pegula aan 26 (Pinnacle: 21.77).

De US Open zou overigens niet de eerste Grand Slam zijn die Swiatek dit jaar wint. In juni trok ze in de French Open ook al aan het langste eind. Haar directe concurrenten zijn - weliswaar op een redelijke afstand qua odds – Halep (8.00), Garcia (17.00), Gauff (17.00) en Sabalenka (19.00). Tenzij één van de absolute outsiders kan verrassen natuurlijk, zoals Emma Raducanu (29.00) vorig jaar. Ook de naam van tweevoudig winnares Naomi Osaka (26.00) kan je nooit met zekerheid schrappen voor de eindwinst. Laatstgenoemde twee speelsters krijgen eveneens een uitermate interessante notering ten opzichte van Pinnacle. Serena Williams, die straks haar tennisracket opbergt, hoeft met een notering van 51 niet tot de kanshebbers op eindwinst gerekend te worden.

Us Open Vrouwen Odds Op Eindwinst

Afwijkende wedmarkten? Bij betFIRST is de keuze reuze!

Voor de US Open kunnen Belgische spelers hun geluk niet op bij betFIRST. De bookmaker pakt namelijk uit met 8 specials over het grandslamtoernooi in New York. Zo zijn er interessante weddenschappen te spelen op onder andere de eindwinnaars, het aantal aces, het aantal sets én het aantal games. Op de US Open zullen er in totaal 128 mannen en 128 vrouwen in actie komen. Dit houdt in dat er 127 wedstrijden gespeeld zullen worden aan beide kanten. Bij de mannen zullen er dus minimaal 381 sets afgewerkt worden en bij de dames minstens 256.

Betfirst Boosted Odds Op De Us Open

Denk jij dat de mannen in totaal 2521 aces kunnen slaan op de US Open? Dan krijg je 1.86 keer je inzet! Of wat dacht je van under of over 2750,5 games bij de dames? In beide gevallen krijg je hier eveneens 1.86 keer je inzet uitbetaald. Heel wat wedstrijden zullen ’s avonds laat en zelfs ’s nachts gespeeld worden in onze tijdzone, maar dit aanbod maakt veel goed om de dag nadien te ontwaken met net een tikkeltje meer spanning dan anders.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross