Smul van the Manchester derby met deze boosted odds

Dit weekend is de Premier League terug van weggeweest en dat vieren we in stijl. Zondagnamiddag om 15 uur staat the Manchester derby immers op het programma. Zet United zijn steile opmars in de competitie voort of roept City zijn stadsrivaal een halt toe?

Na een pijnlijke 0 op 6 tegen Brighton en Brentford pakte de ploeg van Erik ten Hag 12 op 12. Vooral de overwinningen op Old Trafford tegen Liverpool (2-1) en Arsenal (3-1) mochten daarbij gezien worden. De vraag is nu of The Red Devils ook buitenshuis een resultaat kunnen neerzetten tegen een absolute topploeg.

Manchester City is in de Premier League al 19 wedstrijden ongeslagen. De confrontaties tegen Newcastle en Aston Villa eindigden enigszins verrassend op een gelijkspel, maar West Ham United (0-2), Bournemouth (4-0), Crystal Palace (4-2), Nottingham Forest (6-0) en Wolverhampton (0-3) werden vlot opzijgezet.

Twee kroonjuwelen

Wat daarbij meteen opvalt, is de hoge doelpuntenproductie van de manschappen van Pep Guardiola. Zo scoren The Citizens in hun eerste 7 wedstrijden gemiddeld 3,29 goals per 90 minuten. Bijna de helft van het scorend vermogen is afkomstig van Erling Haaland. De van Dortmund overgekomen topspits scoort met de ogen dicht en voert de topscorersstand aan met 11 treffers.

In het klassement van de assistenkoning zien we met Kevin De Bruyne eveneens een speler van Manchester City op de eerste plaats verschijnen. De draaischijf van de Engelse landskampioen heeft ook in seizoen 2022-2023 zijn blik met geniale passes opengetrokken en zit nu aan 6 assists in 7 wedstrijden. Tijdens de interlandbreak gingen zowel Haaland als De Bruyne gewoon door op hun elan. De Noor trof raak tegen Slovenië en de Rode Duivel leidde de Belgen met een goal en assist eigenhandig voorbij Wales.

Een overduidelijke favoriet

Bij de bookmakers bestaat er weinig twijfel over wie aan het langste eind zal trekken in het burenduel. Zo schat betFIRST de winstkans van City met een notering van 1,43 in op 70%. De mogelijkheid op een gelijkspel bedraagt 16,67% en een zege van United wordt een kans van slechts 13,33% toegedicht.

Manchester City Manchester United Betfirst Odds

Boosted odds

betFIRST maakt the Manchester derby nog wat spannender door uit te pakken met drie boosted odds:

  • Haaland scoort het eerste doelpunt en dubbele kans Man United wint of speelt gelijk @ 22
  • De Bruyne geeft een assist voor Haaland @ 3,60
  • Beide teams scoren en Antony één of meer schoten op doel @ 3,45
Manchester City Manchester United Verhoogde Noteringen

Voor de eerste verhoogde notering aan 22 (!) moet Haaland het eerste doelpunt van de wedstrijd voor zijn rekening nemen en mag Manchester United niet verliezen. Zeker niet onmogelijk, aangezien de centrumspits van City in drie van de eerste zeven matchen de eerste goal liet optekenen en Ten Hag en zijn manschappen al vier wedstrijden - inclusief toppers tegen Liverpool en Arsenal - ongeslagen zijn in de Premier League.

Ook een assist van KDB voor Haaland aan 3,60 is aantrekkelijk. Dit seizoen scoorde de zoon van oud-voetballer Alfie Haaland al twee keer op assist van De Bruyne. Als jij tot slot denkt dat beide teams zullen scoren én de schietgrage Antony een gekadreerde doelpoging zal afvuren, kan je gebruikmaken van de derde en laatste boosted odds aan 3,45.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross