Scoort Nederland voor de 20ste keer op rij? Dan krijg jij 50x je inzet uitbetaald!

Deze actie loopt af binnen...
Days 00 : 00 : 00

Louis van Gaal steekt zijn grote droom niet onder stoelen of banken. Hij heeft maar één doel en dat is wereldkampioen worden. Voor de clash tegen Argentinië pakken enkele bookmakers uit met waanzinnige acties.

Pak 50x je inzet bij Jack's

Jack's geeft je 50x je inzet als Nederland minstens één keer scoort tegen Argentinië. Oranje vond in 31 van zijn laatste 32 wedstrijden de weg naar doel en liet hierbij een zeer mooi gemiddelde van 2,5 doelpunten per 90 minuten optekenen. In de laatste 19 wedstrijden van ons nationaal elftal was deze weddenschap áltijd winnend.

  • Ga naar Jack's via deze link
  • Klik op de gele button "Meld je aan!"
  • Ontvang €50 cash (geen rondspeelvoorwaarden) als Nederland één of meer keer scoort tegen Argentinië

Deze actie is enkel geldig voor Nederlandse spelers die 24 jaar of ouder zijn en nog geen account hebben bij Jack's.

Claim jouw deel van €5 miljoen

Bij Unibet pakken ze uit met hun allergrootste promotie ooit. Als Nederland het WK wint, geven ze namelijk €5.000.000 weg! Als jij een deel van deze immense prijzenpot in de wacht wil slepen, volstaat het om een weddenschap van minimaal €5 te plaatsen op Nederland - Argentinië.

Daarnaast kan je bij Unibet gratis meespelen met de WK Golden Goal. Voorspel de correcte score, eerste doelpuntenmaker en minuut van eerste doelpunt en win €25.000!

Pak 50x je inzet bij Circus

Ook bij Circus is het feest. Zij bieden een notering van 50 aan als Nederland zich tegen Argentinië weet te kwalificeren voor de halve finale. Deze weddenschap is dus ook winnend als Oranje na eventuele verlengingen of strafschoppen aan het langste eind trekt.

In het verleden bleek een confrontatie met La Albiceleste ons wel te liggen. De Argentijnen konden in de laatste zes onderlinge duels immers nooit winnen van Nederland.

  • Ga naar Circus via deze link
  • Maak eenvoudig je account aan en doe een storting
  • Klik op de gele 50.00 notering bij Nederland - Argentinië
  • Zet in en klik op "Je weddenschap bevestigen"
  • Ontvang €50 cash (geen rondspeelvoorwaarden) als Nederland zich kwalificeert voor de halve finale

Deze actie is geldig voor alle Nederlandse spelers die nog geen account hebben bij Circus. Spelers tussen 18 en 23 jaar dienen contact op te nemen met de klantendienst om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

🚨 OPGELET: Profiteer ervan nu het nog kan… Bij vorige wedstrijden van Nederland werden gelijkaardige acties vanwege het grote succes immers al offline gehaald!

Op zoek naar succesvolle WK tips?

Met Kroatië - Brazilië, Nederland - Argentinië, Marokko - Portugal en Engeland - Frankrijk staan er vier affiches om van te smullen op het programma. Wil jij deze absolute topmatchen opleuken met succesvolle WK weddenschappen?

Download dan volledig gratis onze app via de App Store of Google Play. Zo ontvang je altijd een notificatie van je favoriete tippers en sporten.

Deze actie loopt af binnen...
Days 00 : 00 : 00
Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross