Waarom is Pinnacle belangrijk?

Je hebt misschien al weleens gehoord van de bookmaker ‘Pinnacle’. Als Nederlander of Belg is het niet mogelijk om bij Pinnacle in te zetten maar toch willen wij in deze artikelen meer informatie geven over deze bookmaker. Er wordt besproken waarom Pinnacle belangrijk is en vooral, hoe je Pinnacle kan gebruiken om bookmakers op lange termijn te verslaan.

Odds vergelijken bookmakers

Ervaren spelers hebben over het algemeen accounts bij meerdere bookmakers. Het voordeel hiervan is dat je altijd de beste odds kunt spelen. Het verschil tussen odds van 2.00 en 2.05 lijkt misschien klein maar op lange termijn kunnen deze verschillen betekenen of je winstgevend bent of niet. Wij adviseren dan ook zeker om accounts te openen bij verschillende bookmakers zodat je altijd de hoogste odds kunt spelen.

Terug naar Pinnacle, waarom zijn zij zo belangrijk? Naar onze mening zou je altijd de odds van Pinnacle in rekening moeten brengen in je beslissing om een weddenschap al dan niet te plaatsen. Plaats je een weddenschap op lagere odds dan Pinnacle, dan is de kans groot dat je op lange termijn verlies gaat maken met deze weddenschap.

Apq.jpeg

Als voorbeeld, stel er wordt een wedstrijd gespeeld tussen Barcelona en Real Madrid. In de trein ontvang je een pushbericht dat Messi geblesseerd is. Wanneer je thuiskomt, zoek je logischerwijs naar de bookmaker met de hoogste odds voor Real Madrid. Op dat moment zijn de hoogste odds voor Real Madrid 4.00 bij één van jouw bookmakers. Zou je deze weddenschap moeten spelen? Het is vaak lastig inschatten of een weddenschap op lange termijn winstgevend is of niet, ook al heb je de informatie dat Messi geblesseerd is. Wij raden aan om de odds van 4.00 te vergelijken met de odds van Pinnacle. Zijn de odds bij Pinnacle lager dan 4.00? Dan is het waarschijnlijk een goede weddenschap om te spelen. Zijn de odds hoger dan 4.00 bij Pinnacle? Dan kun je de weddenschap beter overslaan.

Winstgevend door Pinnacle?

De vraag rijst dan ook of je winstgevend kan zijn door simpelweg in te zetten aan odds die hoger zijn dan Pinnacle? Het antwoord hierop is ja. Als de odds van één van jouw bookmakers veel hoger is dan bij Pinnacle, ga je wellicht op lange termijn winst maken. Veel spelers hebben dit in het verleden dan ook gedaan omdat het een makkelijke manier is om een bankroll op te bouwen. Het nadeel hiervan is echter dat bookmakers deze strategie inmiddels ook door hebben. Wanneer zij merken dat jij enkel op odds inzet die hoger zijn dan Pinnacle, zullen deze bookmakers je accounts limiteren. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

In het artikel ‘De efficiënte odds van Pinnacle’ lees je waarom de odds van Pinnacle worden gezien als de meest efficiënte. Ook het achterliggende business model van Pinnacle zal hierin worden uitgelegd.

Andere artikelen
Ondernemingsnummer: BE0696633610
Copyright @ 2021 BetmanBegins. All rights reserved.
cross