Op deze manier zijn sportpodcasts een absolute meerwaarde voor je weddenschappen

Podcasts schieten dezer dagen als paddenstoelen uit de grond en ook in de sportwereld lijkt er geen maat te staan op de stroom aan sportpraatjes. Wie het kaf van het koren scheidt, kan zichzelf voorzien van cruciale informatie waarover bookmakers mogelijk niet beschikken. Bovendien hebben bepaalde podcasts een gegarandeerde meerwaarde.

Absolute topvoetballers zijn fan

De almaar stijgende populariteit van sportpodcasts is ook in de gokwereld niet onopgemerkt voorbijgegaan. Zo zijn er verschillende bookmakers die het hippe format sponsoren door middel van een naamsvermelding of speciale rubriek. Anderen gaan nog een stap verder en bieden zelfs exclusieve weddenschappen aan.

Het Antwerpse Koolcast is hier een mooi voorbeeld van. Het snelst groeiende sportmedium van het moment scoort met een mix tussen expertenpanels en cafépraat. Dat alles in een authentieke stijl waarbij jongerentaal niet geschuwd wordt. Af en toe wordt er zelfs een - niet altijd even zuivere - zangstonde te berde gebracht.

In zekere zin is het multiculturele Koolcast een reactie op het gebrek aan representatie in de Vlaamse sportmedia. Sinds de start krijgen de oprichters wel vaker van jongeren te horen dat ze naar diversiteit binnen de sportjournalistiek snakten. Wereldsterren als Romelu Lukaku, Jan Vertonghen en Moussa Dembélé zijn alvast grote fan en ook de zogenaamde mainstream media doen tegenwoordig een beroep op leden van de Koolcast crew. De tiental terugkerende gezichten van de show doken bijvoorbeeld al op bij Sporza, Extra Time, Het Laatste Nieuws en de NOS.

Van boosted odds tot originele voetbaltruitjes

betFIRST geraakte gecharmeerd door de deskundige voetbalanalyses over het EK en de Africa Cup en besloot eveneens om de jongens van Koolcast te ondersteunen. Zo kunnen luisteraars van de revelatie in podcastland profiteren van boosted odds, speciale transfernoteringen en combi boosts. Opvallend hierbij is dat deze sportweddenschappen nergens anders worden aangeboden.

Daarnaast komen exclusieve weddenschappen op de Jupiler Pro League en Europese competities eveneens aan bod. Een ander leuk gegeven zijn de giveaways. Als Mohamed Salah vanavond bijvoorbeeld scoort tegen Manchester City, belooft de bookmaker een origineel voetbaltruitje. Op die manier zal betFIRST mee aan de toekomst van het veelbelovende Koolcast timmeren.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross