Lekker! Zo maak jij van €5 inzet maar liefst €70 als Ajax wint van PSV

⚠ Opgelet: deze actie loopt bijna af!
Days 00 : 00 : 00

Halleluja! De Eredivisie is eindelijk opnieuw in aantocht. In aanloop naar de eerste competitiewedstrijd staat traditiegetrouw de Supercup op het programma. Voor voetballiefhebbers die in juli 2022 nog niet op Unibet speelden, kan de Johan Cruijff Schaal een lucratieve aangelegenheid worden.

Zaterdag 30 juli om 20 uur is de Johan Cruijff ArenA het decor voor een onversneden topper tussen Ajax en PSV. Voor Unibet valt de terugkeer van het Nederlandse voetbal samen met hun eigen comeback. De bookmaker maakt van deze gelegenheid dan ook gebruik om voor Ajax – PSV uit te pakken met een wel erg aantrekkelijke bonus voor nieuwe spelers.

Een Cruijffiaanse actie

Zo krijg je maar liefst 14 keer je inzet uitbetaald als Ajax zaterdag aan het langste eind trekt. Deze notering van 14 is geen toeval. Unibet maakt zo de verwijzing naar het rugnummer van Ajax-legende Johan Cruijff.

Had jij ooit al een account bij Unibet, maar heb je deze maand nog niet bij de bookmaker gespeeld? Dan dien je een nieuw account aan te maken, maar kom je dus ook in aanmerking voor deze actie!

14 keer je inzet

Wie in Nederland woont en deze uitbetaling van 14 keer zijn inzet niet aan zich voorbij wil laten gaan, kan op onderstaande wijze aan de slag:

  1. Ga naar Unibet via deze link
  2. Klik op 'Speel nu'
  3. Vul je geboortedatum in
  4. Als je ouder dan 24 jaar bent, kan je de optie 'Sport: Ajax boost x14' selecteren
  5. Scroll naar beneden en klik op 'Ik wil dit aanbod'
  6. Registreer bij Unibet en doe een storting
  7. Navigeer naar de wedstrijd Ajax - PSV en zet 5 euro in op Ajax
  8. De odds boost en de resulterende extra winsten worden direct weergegeven op het wedformulier
  9. Sluit je weddenschap af

Als we de voorwaarden van deze promotie voor Ajax – PSV van naderbij bekijken, valt er nog meer goed nieuws te rapen. Dit soort aanbiedingen gaan vaak gepaard met een maximum inzet van €1, maar in dit geval mag je €5 inzetten. Op voorwaarde dat Ajax wint, kan jij je nieuwe Unibet-avontuur dus meteen starten met €5 x 14 = €70 op je account.

Te mooi om te laten liggen

De gemiddelde notering voor een overwinning van Ajax bedraagt op het moment van schrijven 1,80 en dus spreekt het voor zich dat odds van 14 te mooi zijn om te laten liggen. Bijkomend feit is dat dit duel voor PSV nogal ongelegen komt. Nauwelijks drie dagen na de strijd om de Johan Cruijff Schaal moeten de Eindhovenaren immers al vol aan de bak in de derde voorronde van de Champions League tegen AS Monaco.

Omdat kwalificatie voor het kampioenenbal op allerlei fronten immens belangrijk is voor PSV, deed de club een poging om de Supercup te vervroegen. Vanuit organisatorisch standpunt viel dit echter niet meer te realiseren en dus is het nog maar de vraag of Ruud van Nistelrooij straks zijn sterkste elftal de wei instuurt. Daarnaast heeft Ajax als landskampioen natuurlijk het voordeel dat het in eigen huis mag aantreden. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de Amsterdammers de absolute favoriet zijn.

(deze promotie is enkel geldig voor Nederlanders die 24+ zijn)

⚠ Opgelet: deze actie loopt bijna af!
Days 00 : 00 : 00
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross