Champions League craziness: tot 67 keer je inzet dankzij Club Brugge

Club Brugge kan woensdagavond in het Wanda Metropolitano stadion geschiedenis schrijven. Als blauw-zwart op bezoek bij Atlético Madrid aan het langste eind trekt, verzekert het zich van een plaatsje in de achtste finales van de Champions League. Kunnen Carl Hoefkens en zijn manschappen een vervolg breien aan het sprookje op het kampioenenbal?

Negen op negen. Zeven doelpunten gemaakt. Nul goals geïncasseerd. Wie dat eind augustus bij de loting voorspeld had, kreeg ongetwijfeld een enkeltje naar het gekkenhuis cadeau. Club-fans knijpen zich in de arm. De sterren staan immers uitermate gunstig. Sinds het huidige format in de Champions League geïntroduceerd werd, konden de 61 teams die met 9 op 9 aan de groepsfase begonnen altijd doorstoten naar de achtste finales. Voor Club zou het de eerste keer zijn dat ze zich plaatsen voor de knock-outfase.

Met het mes tussen de tanden

Een eenvoudige opdracht belooft het echter niet te worden voor Club. Diego Simeone is op revanche belust na de onverwachte 2-0 nederlaag op Jan Breydel en Atlético is in eigen huis simpelweg een andere ploeg. Bovendien kunnen Los Colchoneros zich met 3 op 9 geen nieuwe misstap meer veroorloven.

Als de Belgische landskampioen opnieuw wil stunten, zal het alleszins uit een ander vaatje moeten tappen dan tegen Westerlo. Afgelopen weekend brak een gebrek aan efficiëntie Club zuur op en ging het voor het eerst in 32 wedstrijden onderuit tegen De Kemphanen. Een kleine kanttekening: op het Europese toneel zullen Ferran Jutglà, Kamal Sowah en Abakar Sylla wél tussen de lijnen staan. De mannen in vorm kregen rust omdat de Brugse hoofdfocus op het kampioenenbal ligt.

Vergroot je winst met verhoogde noteringen

De drie stuntzeges van Club Brugge zijn ook in bookmakerland niet onopgemerkt voorbijgegaan. Zo pakt betFIRST uit met vier verhoogde noteringen. De eerste vind je terug bij de betFIRST Challengers en is winnend als Club scoort én Jutglà minstens één keer op doel schiet. Hiervoor krijg je een notering van 3,10 aangeboden.

Betfirst Challengers Atletico Madrid Club Brugge

De overige drie boosted odds van betFIRST zijn als volgt:

  • Club Brugge wint alle groepswedstrijden @ 67
  • Club Brugge scoort en versiert meer dan 3,5 corners @ 3,75
  • Yannick Carrasco scoort en beide teams scoren @ 8,75
Betfirst Boosted Odds Atletico Madrid Club Brugge

De meest interessante weddenschap lijkt mij een goal van Club Brugge en meer dan 3,5 corners voor de bezoekers. De Bruggelingen scoorden dit seizoen in 13 van hun 15 wedstrijden en versieren gemiddeld 5,44 hoekschoppen per 90 minuten. De leukste funbet is ongetwijfeld dat blauw-zwart ook zijn resterende drie groepswedstrijden winnend zal afsluiten. De kans is vanzelfsprekend klein, maar aan notering 67 wel een klein gokje waard? Aan jou de keuze!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross