Bookmaker viert nieuw partnerschap op bijzondere wijze

Groot nieuws deze week want betFIRST zal voortaan op de shirts van Royal Antwerp prijken. Het stamnummer 1 uit de Belgische competitie sluit namelijk een vijfjarige overeenkomst af waardoor betFIRST de nieuwe hoofdsponsor wordt. Champagne, kaviaar en oesters? Nergens voor nodig want de bookmaker en club vieren met de Antwerp Specials in minstens evenveel stijl.

Antwerp FC en betFIRST gaan samen in zee tot minstens 2027. Een samenwerking die een positief signaal moet geven aan de maatschappij, aldus COO Dirk Van Oekelen. De reden hiervoor is het belang van duidelijke communicatie, een geregulariseerd circuit en een legale markt voor sportweddenschappen. Met betFIRST vinden ze op de Bosuil alvast een betting partner die verantwoord wedgedrag hoog in het vaandel draagt.

65 jaar geleden

Om te vieren dat betFIRST en Antwerp tot een langdurige overeenkomst gekomen zijn, lanceert de bookmaker interessante verhoogde noteringen via haar zogenaamde Antwerp Specials. Deze outright weddenschappen krijgen aantrekkelijke boosts en gaan uitsluitend over RAFC en haar spelers.

Alles begint natuurlijk in de competitie. The Great Old werd al viermaal kampioen, maar voor de laatste titel moeten we teruggaan naar 1957. In de zoektocht naar een gevuldere prijzenkast werden onder leiding van Marc Overmars al heel wat topspelers binnengehaald. De topprioriteit? Landskampioen worden. Bij hun nieuwe sponsor krijg je maar liefst 7 (!) keer je inzet als Antwerp kampioen wordt. Denk je daarentegen dat de titel iets te hoog gegrepen is, maar verwacht je wel dat de ploeg van Paul Gheysens het in seizoen 2022-2023 beter zal doen dan in het voorgaande? Dan is ‘Antwerp over 65,5 punten in de reguliere competitie’ aan odds van 3,20 een interessante optie. In jaargang 2021-2022 behaalde RAFC 63 punten. Eén overwinning extra levert je dus meer dan drie keer je inleg op.

Antwerp Specials Kampioen Of Minstens 66 Punten

Comeback naar Europa

Eén van de stunttransfers van Antwerp is de komst van Vincent Janssen. Na omzwervingen bij het Turkse Fenerbahçe en het Mexicaanse Monterrey is de ex-speler van Tottenham Hotspur neergestreken op de Hel van Deurne-Noord. Dit kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan bij de Antwerp Specials. Allereerst kan je 3,75 keer je inzet verdienen als je voorspelt dat Janssen komend seizoen minstens 21 keer de netten doet trillen. Ter vergelijking: Michael Frey trof in het voorbije seizoen 24 keer raak. Daarnaast kan je ook inzetten op minstens 15 doelpunten op naam van de Nederlandse aanvaller. Aan die sportweddenschap is wel de voorwaarde gekoppeld dat Antwerp Play-Off 1 moet halen. The Great Old lijkt met haar huidige kern echter een certitude, waardoor odds van 3,50 op zijn zachtst gezegd aantrekkelijk ogen!

Antwerp Specials Vincent Janssen Minstens 21 Goals Of Minstens 15 Goals En Kwalificatie Voor Play Off 1

Europees voetbal staat ook op de wish list van Antwerp, al moeten ze daarvoor eerst nog de kwalificaties zien te overleven. Als Mark van Bommel en zijn manschappen de groepsfase van de Conference League weten te behalen, levert dat jou 3 keer je inzet op. Als Janssen daarbij zijn neus voor doelpunten bewijst en minstens 4 goals scoort, trapt de nieuwkomer je 4 keer je inzet in de portemonnee. Met de Antwerp Specials zit je dus op het puntje van je stoel tijdens de kwalificaties voor de Conference League.

Antwerp Specials Kwalificatie Voor Groepsfase Conference League Of Vincent Janssen Minstens 4 Goals In De Conference League Kwalificaties

Wat kan de Speler van het Jaar?

Tijd om streaks te bekijken voor de roodhemden. Hiervoor moet je toch even de kalender erbij halen om jouw voorspellingen te kunnen maken. Zo is er een Antwerp Special voor de ‘langste winning streak’ in de reguliere competitie. Hoe vaak denk jij dat RAFC de drie punten aan elkaar zal rijgen? Eén, twee, drie, viermaal? Of ga jij toch voor ‘vijf of meer’ voor The Great Old? Aan jou de taak om uit te dokteren hoe sterk Antwerp straks voor de dag zal komen.

Deze sportweddenschap wordt overigens niet alleen aangeboden voor overwinningen, maar ook voor de ‘langste reeks clean sheets’ in de reguliere competitie. Hoeveel wedstrijden op rij kan Jean Butez – die afgelopen seizoen nog tot Speler van het Jaar verkozen werd door de fans - de nul houden? Als jij helemaal overtuigd bent dat de Franse doelman een fenomenaal seizoen zal keepen, is vier of meer opeenvolgende wedstrijden de nul houden een voorspelling die je op het lijf geschreven is. Hiervoor krijg je maar liefst 15 keer je inzet!

Antwerp Specials Langste Winning Streak Of Langste Reeks Clean Sheets

Odds van 34

Tegenover de hoogste odds staat logischerwijs ook de sportweddenschap met de meeste ambitie. Deze voorspelling levert je maar liefst 34 keer je inleg op, maar daarvoor moeten de Reds wel een huzarenstukje leveren. Enerzijds moeten ze de Croky Cup naar de Bosuil weten brengen. De Belgische beker winnen is niets nieuws voor de Antwerpenaren, want in 2020 wonnen ze met 0-1 van Club Brugge in de finale. Anderzijds is The Great Old ook dit jaar weer te vinden op het Europese strijdtoneel en dan met name in de Conference League. Die competitie winnen, zoals AS Roma vorig seizoen deed, is wel héél moeilijk. Daarom is voor deze weddenschap het bereiken van de kwartfinales voldoende om hem winnend af te sluiten. Geloof jij in een wonderseizoen?

Antwerp Specials Winnaar Beker Van Belgie En Kwartfinale In De Conference League

Wat wordt het voor jou? Of je RAFC nu een warm hart toedraagt of niet, de Antwerp Specials zijn er voor iedereen om van te profiteren.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross