Bookmaker pakt uit met aantrekkelijke odds voor eindwinst Roland Garros

Carlos Alcaraz is dé nieuwe sensatie in tennisland. Het Spaanse fenomeen won twee weken geleden de ATP Tour Masters van Madrid en wordt nu al naar voren geschoven als één van de absolute topfavorieten voor eindwinst op Roland Garros. betFIRST haalt de popcorn alvast boven om straks te genieten van een zinderende gravelgrandslam. En om alles nog wat spannender te maken komt de bookmaker met een aantrekkelijke boosted odds op de proppen.

“Eerst en vooral wil ik Carlitos feliciteren. Op dit moment ben je de beste speler van de wereld. Zelfs als 5-jarige versla je ons allemaal. Het is geweldig voor het tennis dat we opnieuw een superster hebben die veel grandslams gaat winnen en de nummer 1 van de wereld zal worden.”

Op deze wijze strooide verliezend finalist Alexander Zverev in Madrid met complimenten naar winnaar Alcaraz. Mooie woorden, maar het legt meteen ook een zware druk op het 19-jarige toptalent.

History maker

Al moet het gezegd zijn dat Alcaraz wel degelijk straffe adelbrieven kan voorleggen. Zo is hij de eerste tennisser sinds 1990 die erin slaagt om op een 1000 punten toernooi de nummers 1 (Djokovic), 3 (Zverev) en 4 (Nadal) van de wereld te kloppen. En dat op drie dagen tijd, faut le faire. Hij is samen met Holger Rune ook de enige tiener in de top 100 van de ATP Ranking. Terwijl we de Deen op de 40ste plaats terugvinden, prijkt Alcaraz intussen al op plek 6.

Maar wat maakt hem nu zo speciaal? In eerste instantie zijn indrukwekkend atletisch vermogen. Daarnaast beschikt de Spaanse wonderboy over een geweldige touch, zijn magistrale forehand drop shots zijn daar de beste illustratie van. Voor het overige speelt hij als iemand die al jaren meedraait en kan hij op alle terreinen uit de voeten. Ondanks zijn dubbelhandige backhand wordt hij van de huidige top het meest vergeleken met Roger Federer.

Een aanlokkelijke boost

De hamvraag is nu of Alcaraz klaar is om ook op Roland Garros hoge ogen te gooien. Op het grandslamtoernooi in Parijs moeten er immers drie sets gewonnen worden om een wedstrijd over de streep te trekken. Kan hij dat fysiek al aan?

Volgens de bookmakers zal hij er alleszins dichtbij zijn. Zo verschillen de odds op eindwinst nauwelijks tussen Djokovic en Alcaraz. Voor deze speciale gelegenheid wil betFIRST echter een extra inspanning doen. Zij boosten de sportweddenschap “Alcaraz wint Roland Garros 2022” van 3.00 naar 4.00. Deze verhoogde notering van 50% is tot en met zondagmiddag 11 uur beschikbaar voor Belgen.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross