BetFIRST viert Europese finales met tientallen boosted odds

Voor voetballiefhebbers is het een week om duimen en vingers bij af te likken. Op woensdagavond treft Feyenoord het AS Roma van José Mourinho in de Conference League finale en op zaterdag staat de hoogmis van het miljardenbal op het programma. Met Liverpool – Real Madrid krijgen we een heruitgave van de finale in 2018. Voor bookmaker betFIRST het signaal om uit te pakken met een resem verhoogde noteringen.

Een remontada met goals van Benzema?

Liverpool leek afgelopen zondag nog kans te maken op de quadruple, maar plots schoot Manchester City met 3 goals in slechts 5 minuten de droom van Jürgen Klopp aan diggelen. Zo moest de titel met slechts één schamel puntje verschil aan Manchester City gelaten worden. Real Madrid is al sinds 30 april kampioen en heeft zich sinds die tijd kunnen voorbereiden op deze finale. Dat was ook te merken, toppers als Benzema en Vinicius hebben geregeld rust gekregen en zouden dus fit aan de aftrap moeten verschijnen. Benzema verkeert dit seizoen in bloedvorm en is de favoriet om de Ballon d'Or te winnen. De Franse spits weet al vijf Champions League wedstrijden op rij te scoren en over alle competities heen zit hij aan 20 goals in zijn laatste 16 wedstrijden. BetFIRST heeft een doelpunt van Benzema geboost naar 2.85! Voor de spits en tevens penaltynemer van Real zijn dit interessante odds. Bij andere bookmakers liggen de noteringen met gemiddeld 2.35 een stuk lager.

Deze Champions League campagne staat bij Real Madrid bekend in het teken van haar remontada’s. Tegen PSG werd een 0-2 achterstand in 17 minuten weggevaagd door een hattrick van Benzema. Vervolgens kwam Real goed terug na een 0-3 achterstand tegen Chelsea. Het rechtte de rug na goals van Benzema en Rodrygo en mocht zo verder bekeren. Maar het strafste kunstje was tegen Manchester City, toen een virtuele 5-3 achterstand in slechts 2 minuten werd weggepoetst, om vervolgens via een benutte penalty in de verlengingen door te stoten naar de finale. De weddenschap ‘Real to win from behind (regular time only)’ aan odds van 17 is dan ook interessant, rekening houdend met de eerdere wedstrijden van De Koninklijke dit seizoen. In mijn ogen zeker een (halve) unit waard. Het is natuurlijk voor een deel een funbet, maar bij andere bookmakers zijn de odds gemiddeld toch aanzienlijk lager: namelijk rond de 14.

Een laatste mooie boost voor de Champions League finale is de combinatie beide teams scoren & over 2,5 goals. We krijgen hier een verhoogde notering van 2.30. Voor Real was deze weddenschap in 5 van haar 6 knock-out wedstrijden winnend. Voor Liverpool in 3 van de 6, maar wel in 3 van de laatste 4. Kortom een interessante boost, want bij andere bookmakers zijn deze odds gemiddeld maar 1.95.

Juichen bij de cornervlag

Mourinho is letterlijk The Special One als het om finales gaat. Hij won immers al zijn 4 Europese finales. Feyenoord kan echter eveneens mooie statistieken voorleggen. De Rotterdammers zegevierden namelijk ook in al hun 3 vorige Europese finales. In Nederland en zeker in Rotterdam stijgt de spanning zienderogen voor deze afspraak met de geschiedenis. Zo worden er in totaal 80.000 Feyenoord- en Roma-fans verwacht in Tirana, terwijl het stadion maar plaats biedt aan 22.000 supporters. In België leeft de finale voornamelijk dankzij Cyriel Dessers, de huurling van KRC Genk die momenteel onderhandelt om een verlengstuk te breien aan zijn succesvolle tijd in De Kuip. Met 10 doelpunten in 6 basisplaatsen bewijst de Belgische Nigeriaan met een fenomenaal gemiddelde van een goal per 68 minuten meer dan zijn waarde in de Conference League. BetFIRST heeft een doelpunt van Dessers geboost naar odds van 4.00. Een zeer mooie verhoogde notering, zeker omdat andere bookmakers met odds rond de 3.40 een stuk lager zitten. Als de topschutter van het toernooi straks ook in de moderne Arena Kombëtare met scherp schiet, zingen we straks met z’n allen uit volle borst: “Juichen bij de cornervlag, de vakken zitten vol. De Kuip is in extase, want Dessers scoort een goal. Dessers scoort een goa-aaal. CY-RIEL DESSERS!”

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
cross