betFIRST lanceert Directe Uitbetalingen

Directe Uitbetalingen of Instant Payouts, een fenomeen wat voor veel spelers steeds meer van belang is. Geld overboeken gaat overal snel, maar vaak duurt het bij bookmakers nog steeds een aantal dagen. betFIRST is de eerste bookmaker in België die gebruik maakt van de oplossing Directe Uitbetaling: dit zorgt ervoor dat je geld binnen enkele seconden op je rekening staat.

Wat houdt een Directe Uitbetaling in?

Stel je voor dat je op donderdagavond een mooie sportweddenschap wint en je dit bedrag graag zou willen ontvangen voor het aankomende weekend. Je doet een uitbetaling en hoopt je geld snel te krijgen.

Grote kans dat je dit geld pas op je bank ziet verschijnen op maandag of dinsdag. Het duurt namelijk bij de meeste bookmakers een aantal dagen om zo’n transactie te maken. Hierbij komt ook nog kijken dat deze transacties niet in het weekend worden gemaakt. Erg vervelend dus!

Veiligheid

Wanneer de identiteit van de speler is geverifieerd, via bijvoorbeeld Itsme, wordt de speler ‘Payment checked’. Op deze manier kan je op een veilige manier razendsnel je geld ontvangen. Uiteraard zijn er, omwille van veiligheidsredenen, enkele situaties dat de uitbetaling langer zal duren.

Voor wie is een Directe Uitbetaling beschikbaar?

Bijna alle grote banken in België ondersteunen deze functie. BNP Paribas Fortis, KBC, Belfius en vele andere banken zijn allemaal akkoord met deze nieuwe vooruitgang. Het enige wat je als speler hoeft te doen is een account hebben bij betFIRST en je identiteit verifiëren via bijvoorbeeld Itsme.

Buiten het feit dat het een prettige functie is, vinden wij het ook een belangrijke functie. Op deze manier wordt er echt rekening gehouden met de spelers. Als community zijn we heel blij dat betFIRST hier het voortouw neemt. We hopen alvast dat de andere bookmakers zullen volgen

Andere artikelen
Ondernemingsnummer: BE0696633610
Copyright @ 2021 BetmanBegins. All rights reserved.
cross