betFIRST Challengers

betFIRST Challengers is een Belgische betting community waarin tips, kennis, inzichten en analyses worden gedeeld. Wat we heel erg toejuichen is dat ze dit gratis en transparant doen. Alle tips en promoties zijn gekoppeld aan de bookmaker BetFIRST. In wat volgt laten we het licht schijnen op de mensen achter deze community en wat hun resultaten waren in 2021.

De crew

De community bestaat uit 4 tippers: Jesse, Joris, Rob en Betmanbegins. Zij hebben elk hun eigen specialiteiten die zij dagelijks delen in de vorm van gratis wedtips. Door de grote kennis van deze vier tippers wordt een heel groot aantal sporten behandeld. De tips kunnen worden gevolgd op Facebook en Telegram.

Verantwoord wedden en transparantie

De betFIRST Challengers community begrijpt – net zoals de Betmanbegins community – heel goed dat winstgevendheid niet vanzelf komt. Verantwoord wedden op sport wordt duidelijk aangemoedigd, wat wij uiteraard toejuichen. In de Facebook-groep worden er wedtips gegeven met een inzet die varieert tussen 0,2% en 2% van de bankroll. Een goede toepassing van bankroll management dus.

Daarnaast delen ze op wekelijkse basis een overzicht van de gegeven tips. Daarin is te zien wat de resultaten waren van de hele community, maar ook per tipper wordt een overzicht getoond. Er zijn met andere woorden geen geheimen voor de leden! Je ziet duidelijk dat deze mannen dagelijks bezig zijn met hun vak, aangezien er vaak een groot aantal wedtips per week de revue passeren.

Tot slot is het zeker het vermelden waard dat er in de community op regelmatige basis leuke acties op touw worden gezet, in samenwerking met bookmaker betFIRST. Zo worden er regelmatig winacties georganiseerd of verhoogde noteringen speelbaar gemaakt.

De nog erg jonge community (opgericht op 8 december 2020) kende met 2021 zijn eerste volledige jaar. Dat ze resultaatgericht wisten te werken is een understatement! In totaal werden 5931 tips gegeven met een win rate van 51,8%. Dit lijkt niet veel, maar als je weet dat de gemiddelde odds 2,06 bedroegen, dan kom je uit op een winst van 971 units over het hele jaar. De crew is heel gemotiveerd om op hetzelfde elan door te gaan in 2022. Hieronder vind je een filmpje waarin de belangrijkste feiten van 2021 besproken worden: de resultaten en enkele opvallende wedtips met hoge odds die ze wisten te scoren afgelopen jaar.

Resultaatgericht werken

Dat er communitys bestaan die gratis tips op sportweddenschappen afleveren, juichen wij alleen maar toe. betFIRST Challengers moedigt verantwoord wedden aan, is transparant naar de leden toe en werkt erg resultaatgericht. Een succesvol 2021 lijkt de voorbode te gaan worden voor een nog beter 2022. Wij wensen hen alvast veel succes toe in hun verdere verloop!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross