Beleef Porto – Club Brugge nóg intenser: ga jij voor één van de boosted odds of volg je onze tipper?

Club Brugge maakt zich op voor een vurige strijd in het Estádio do Dragão. Omdat FC Porto op de openingsspeeldag met 2-1 verloor van Atlético Madrid, speelt de ploeg van Sérgio Conceição al meteen met het mes op de keel. Blauw-zwart won met 1-0 van Bayer Leverkusen en droomt stiekem van de tweede plek in groep B van de Champions League.

Na een aarzelende competitiestart lijkt Carl Hoefkens de Brugse trein stilaan op de rails te krijgen. Het voetbal is zeker nog niet sprankelend, maar de laatste zes wedstrijden werden wel allemaal winnend afgesloten.

Afgelopen weekend op bezoek bij Seraing stak Club zijn ambitie op het Europese toneel niet onder stoelen of banken. De basisploeg werd op maar liefst zes posities gewijzigd en zo was meteen duidelijk dat heel wat belangrijke namen rust kregen met het oog op de verplaatsing naar Porto.

Nog geen 13% kans

Als Club wil overwinteren op het kampioenenbal, kan het morgen een uitstekende zaak doen. Een gemakkelijke klus belooft het echter niet te worden. Zo schat bookmaker betFIRST de winstkansen van de Belgische landskampioen met een notering van 7,75 slechts in op een kleine 13%.

Porto Club Brugge Betfirst Odds

Porto staat net zoals Club op een derde plaats in de vaderlandse competitie en is een te duchten tegenstander. Op bezoek bij Atlético werd er in minuut 101 dan wel met 2-1 verloren, maar op basis van de kwaliteit van de kansen – beter gekend als xG – kreeg de Portugese landskampioen allesbehalve wat het verdiende. FC Porto liet in het Estadio Wanda Metropolitano namelijk 2,5 xG optekenen tegenover slechts 0,6 voor Atlético Madrid.

Beide ploegen moeten het straks stellen zonder enkele belangrijke spelers. Zo kan Hoefkens geen beroep doen op de geblesseerden Clinton Mata, Noa Lang, Tajon Buchanan en Mats Rits. Conceição mist op zijn beurt de geschorste Mehdi Taremi en gekwetsten Otávio en Wilson Manafa.

Boosted odds

Om de wedstrijd nog net dat tikkeltje spannender te maken, komt betFIRST naar goede gewoonte met enkele interessante boosted odds op de proppen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Evanilson scoort & meer dan 0,5 doelpunten voor Club aan een notering van 4? Of meer dan 3,5 hoekschoppen voor blauw-zwart & meer dan 1,5 goals in de eerste helft aan een quotering van 6,50?

Porto Club Brugge Betfirst Boosted Odds

Wedtip: Jutglà één of meer schoten op doel @ 2,50 bij betFIRST – 1 unit

Tot slot heeft The Stig nog een mooie tip voor de Betmanbegins community in petto. “Sinds Ferran Jutglà bij Club Brugge vertoeft, schoot hij in 7 van de 9 wedstrijden waarin hij startte minstens één keer op doel. Tegen Seraing kreeg hij rust, maar op bezoek bij Porto zal hij opnieuw in de basis staan.”

“Hoewel ik een moeilijke match voor Club verwacht, zie ik Jutglà wel een gekadreerde doelpoging voor zijn rekening nemen. Bijkomend aspect voor deze voorspelling is dat betFIRST hier met een notering van 2,50 een stuk hoger zit dan zijn concurrenten. Bij andere bookmakers vinden we odds van 2,20, 1,75 en 1,60 voor exact dezelfde sportweddenschap terug”, besluit The Stig.

Porto Club Brugge Betfirst Tip Van The Stig
Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross